Ballonvaart Amersfoort

Gaat u mee op avontuur?

Een ballonvaart is een onvergetelijke ervaring. Spannend, kriebels in uw buik, maar ook een adembenemend uitzicht, rust, ruimte, letterlijk even los van alles. En natuurlijk een geweldig verhaal voor bij de borrel! Stapt u ook aan boord? Onze pilotenheten u van harte welkom!

Wij verzorgen ballonvaarten voor diverse partijen vanaf onze eigen opstijglocatie in Amersfoort en op diverse locaties naar keuze in het midden van het land. De opstijglocatie hangt ook af van de weersomstandigheden.

Wilt u eerst gezellig een drankje doen of liever achteraf? Dat kan in de sfeervolle Dutch Bar. Deze ligt direct gelegen aan onze opstijglocatie.

Een ballonvaart combineren met een groepsdiner, teambuilding, jubileum of familiefeestje? Wij verzorgen het graag voor u.

bootvaren

meetings

borrels

bruiloft

ballonvarenBallonvaren – 12
Ballonvaren – 12
30 dec 2014
Ballonvaren – 11
Ballonvaren – 11
30 dec 2014
Ballonvaren – 10
Ballonvaren – 10
30 dec 2014
Ballonvaren – 9
Ballonvaren – 9
30 dec 2014
Ballonvaren – 8
Ballonvaren – 8
30 dec 2014
Ballonvaren – 7
Ballonvaren – 7
30 dec 2014
Ballonvaren – 6
Ballonvaren – 6
30 dec 2014
Ballonvaren – 5
Ballonvaren – 5
30 dec 2014
Ballonvaren – 4
Ballonvaren – 4
08 dec 2014
Ballonvaren – 3
Ballonvaren – 3
08 dec 2014
Ballonvaren – 2
Ballonvaren – 2
08 dec 2014
Ballonvaren – 1
Ballonvaren – 1
08 dec 2014

Eigen Ballon

Wilt u een ballon ‘van de zaak’ in uw eigen huisstijl, zowel in kleuren als in vorm, als ultieme blikvanger? Dat kan! Wij denken graag met u mee!

Total Care

Wij exploiteren de ballonnen voor onze klanten en bieden een ‘totalcare- pakket‘: het varen, het onderhoud en de stalling van de ballonnen worden volledig door ons verzorgd.

Ballonbanner

Heeft u op korte termijn een campagne, evenement of een lancering van een nieuw product en wilt u dit wereldkundig maken? Dan is een banner op een van onze ballonnen een uitstekende oplossing.

Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:

033-477 9779

U kunt ons ook een e-mail sturen:  [email protected]

Dutch Biz Amerfoort ballonvaart Robijn

Flight Academy

Wij verzorgen al jaren een intensieve en gedegen opleiding tot ballonvaarder. Heeft u interesse in deze bijzondere vorm van luchtvaart en zou u de opleiding tot luchtballonpiloot willen volgen? Deze piloten gingen u voor!

jeroen-oordt

Jeroen Oordt

Marielle-van-Dormael

Marielle van Dormael

peter-barlo

Peter Barlo

sander-kuenen

Sander Kuenen

dirkjan

Dirk-Jan Burgers

richard-verduijn

Richard Verduijn

Flight Safety

Ballonvaren is heel veilig en zelfs de meest veilige vorm van luchtverkeer. Onze organisatie moet aantoonbaar voldoen aan strenge veiligheidseisen.

Zo worden onze ballonnen elk jaar aan een strenge keuring onderworpen.

En onze piloten worden regelmatig medisch gekeurd en getest op hun bekwaamheid. Al onze piloten hebben een commercieel brevet, afgegeven door de CivilAviationAuthority.

En… wij varen alleen wanneer we absoluut zeker weten dat de omstandigheden veilig zijn!

Tarieven

 

Reserveren

Stapt u aan boord in een van onze luchtballonnen? Wij bieden tevens VIP vaarten aan, wat betekend dat u altijd alleen met uw eigen gezelschap in een ballon zit.

Wilt u uw geliefde, een vriend of uw collega’s verrassen met dit unieke cadeau? Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, jubileum, Valentijnsdag, pensionering of origineel kerstcadeau. Bestel dan een cadeaubon (vanaf 2 personen).

Wanneer u een ballonvaart reserveert ontvangt u een onvergetelijke ballonvaart, doop met champagne, een vluchtcertificaat en vervoer terug naar de opstijglocatie.

Elke reservering kan naar uw persoonlijke wens worden ingevuld.

Bel en reserveer: 033 477 9779

U kunt ons ook een e-mail sturen: [email protected]

Voor annulering van uw reservering, zie onze voorwaarden.

Ballonvaren Pettelaarschans Den Bosch. Hoe wordt hier het gras gemaaid??? — voelt zich cool bij Pettelaarpark facebook.com/20220819649402…

De nieuwe website dutchballooning.nl is in ontwikkeling. Mocht u meer informatie willen ontvangen, kijk dan alvast op onze nieuwe website dutchbiz.nl of bel met 0334779779. Venster sluiten