boergondisch-catering

‘Boer’gondisch

Onze catering is royaal en lokaal. ‘Boer’gondisch, zoals wij het noemen.  Uitgebreid, vers en met producten uit de streek.

Lees meer »

ontbijt-catering

Ontbijt

Een goede start met een stevig ontbijt! Vooraf aan uw meeting ontbijten met een eenvoudig French breakfast of een uitgebreid Dutch breakfast.

Lees meer »

lunch-catering

Lunch

Wij serveren verse broodjes van de bakker om de hoek en gevarieerd ambachtelijk bereid beleg van onze huisslager.

Lees meer »

diner-catering

Diner

Iets belangrijks te vieren of te bespreken? Doe het niet op een lege maag! Wij verzorgen heerlijke culinaire diners, buffetten & barbecues.

Lees meer »

rondom-vergaderen-catering

Vergaderen

Van vers gebakken koekjes bij de koffie tot een gezond tussendoortje of een borrelhapje. Wij zorgen dat het aan niets ontbreekt tijdens uw meeting.

Lees meer »

rondom-borrel-catering

Borrel

Onweerstaanbaar, deze lekkere hapjes voor bij uw borrel! Wat dacht u van: Kaas met pittige mosterd, worst, tortillachips vers uit de oven.

Lees meer »

leveranciers-catering

Leveranciers

De bakker en de slager om de hoek leveren elke dag verse broodjes en beleg. Wij werken met lokale leveranciers en verse producten.

Lees meer »

Brochure link

Brochures

Vergadering, feestje, borrel of evenement? Bekijk de mogelijkheden voor de catering en stel uw eigen culinaire invulling samen.

Bekijk brochures »

De nieuwe website dutchballooning.nl is in ontwikkeling. Mocht u meer informatie willen ontvangen, kijk dan alvast op onze nieuwe website dutchbiz.nl of bel met 0334779779. Venster sluiten