Onze Leveranciers

mels-catering-foto-1

Mels Catering: thuis in de wereldkeuken! De recepten voor haar vers gekookte maaltijden komen uit alle windstreken: van HealthyDutch tot Italiaans, Indonesisch, noem maar op.

horeca-slagerij-klashorst

Slagerij Van de Klashorst: onze hofleverancier voor al onze vlees- en kaasproducten, elke dag vers. We werken inmiddels al bijna tien jaar samen aan onze continu hoge kwaliteitsstandaard.

FransMekking2

Bakkerij Frans Mekking: voor ontbijt en lunch werken wij samen met onze bakkerij om de hoek. Elke morgen brengt hij vers brood. Van heerlijk grof gesneden landbrood, speltbrood tot harde en zachte bolletjes.

GoudenTon2

Wijnkoperij De Gouden Ton: leverancier van onze huiswijnen, maar ook voor een mooie special op z’n tijd. Wijnmeester Arjan heeft grote passie voor goede wijnen! Voor bruiloften of andere feesten bieden we onze gasten de mogelijkheid om bij Arjan zelf wijn voor te proeven.

Schulp2

Schulp Vruchtensap: verzorgt de vruchtensappen bij de lunches. Vers en biologisch.

Moccador1

Moccad’Or Koffie en Thee: een kwaliteitsbrander! Het geheim? Het deskundig mêleren en branden van de koffieboon. Moccad’Or koffie wordt extra langzaam op ambachtelijke wijze geroosterd volgens het unieke SlowRoast® brandprocedé.

honing-imker

Honing uit eigen tuin: Verscholen in de bossen op ons landgoed bevindt zich onze eigen bijenstal. De bijen dragen voor een groot deel bij aan de bestuiving van diverse gewassen en zorgen er mede voor dat wij groente en fruit kunnen oogsten. Hiernaast zijn ze een belangrijke indicator van hoe we met het milieu omgaan. Door de bijen de ruimte te geven binnen ons bedrijf willen wij ons steentje bijdragen aan een betere leefomgeving.

bootvaren

meetings

borrels

bruiloft

ballonvaren

Ballonvaren Pettelaarschans Den Bosch. Hoe wordt hier het gras gemaaid??? — voelt zich cool bij Pettelaarpark facebook.com/20220819649402…

De nieuwe website dutchballooning.nl is in ontwikkeling. Mocht u meer informatie willen ontvangen, kijk dan alvast op onze nieuwe website dutchbiz.nl of bel met 0334779779. Venster sluiten