Rondom Borrel

Een goede borrelhap tijdens of na uw vergadering mag natuurlijk niet ontbreken!

Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig hapje zoals:

een kaas/worst plankje met pittige mosterd, tortillachips vers uit de oven met gesmolten kaas, een schaaltje olijven of gezonde rauwkost met dip.

Liever wat uitgebreider? Dat kan natuurlijk ook. Zo kunt u denken aan:

een kaasplankje met brie, een pittig belegen kaas, een geitenkaasje met walnoten en een stokbroodje. Een assortiment van luxe koude en warme hapjes bestaande uit mozzarella/tomaat spiesjes, bruchetta met serranoham, zalm wraps, yakitori spiesjes, gemarineerde gamba’s en een gehaktballetje. Of het immer succesvolle Dutch Bittergarnituur met bitterballen, kipnuggets en loempiaatjes. Het mandje stokbrood met kruidenboter ontbreekt natuurlijk ook niet op onze kleine kaart.

Wij variëren regelmatig in ons assortiment aan heerlijke borrelhapjes en kunnen het geheel naar uw wens invullen of samenstellen.

catering-rondom-borrel-1
catering-rondom-borrel-2
catering-rondom-borrel-3

bootvaren

meetings

borrels

bruiloft

ballonvaren

Ballonvaren Pettelaarschans Den Bosch. Hoe wordt hier het gras gemaaid??? — voelt zich cool bij Pettelaarpark facebook.com/20220819649402…

De nieuwe website dutchballooning.nl is in ontwikkeling. Mocht u meer informatie willen ontvangen, kijk dan alvast op onze nieuwe website dutchbiz.nl of bel met 0334779779. Venster sluiten