Rondom Vergaderen


Tijdens uw vergadering verzorgen wij de catering geheel aangepast op uw wensen. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met dieetwensen.

Afhankelijk van uw programma wordt er een culinaire invulling samengesteld. Zo kunt u tijdens een vergadering kiezen voor een vergaderarrangement: u wordt ontvangen met verse koffie, thee, water, sappen en een ruim assortiment aan vers gebakken lekkernijen.

Ook de lunch wordt elke dag vers bereid met een wisselende huisgemaakte soep van de dag, luxe belegde broodjes, vers fruit en een warme hap.

Tijdens de vergadering een borrelhapje nuttigen? Ook hierin is alles mogelijk. Van vergadersnack: bittergarnituur, quiche, wrap tot een healthy snack: smoothie, rauwkost met dip, fruitspiesjes of een luxe assortiment aan verschillende hapjes.

Aansluitend dineren? Ook diners verzorgen wij geheel op maat van een eenvoudige hap tot een uitgebreid drie gangen diner.

bootvaren

meetings

borrels

bruiloft

ballonvaren

Ballonvaren Pettelaarschans Den Bosch. Hoe wordt hier het gras gemaaid??? — voelt zich cool bij Pettelaarpark facebook.com/20220819649402…