Familiebedrijf

De oorsprong van DUTCH ligt bij DUTCH BALLOONING. Eén van de oudste ballonbedrijven in Nederland. Het familiebedrijf kan bogen op jarenlange ervaring met het verzorgen van ballonvaarten, zowel in binnen- als buitenland. Al onze passagiers zijn VIP’s en kunnen rekenen op een uitstekende verzorging, zowel voor, tijdens als na de ballonvaart.

Kwaliteit, veiligheid, maatwerk en gastvrijheid staan voorop in onze dienstverlening. DUTCH BALLOONING heeft haar succes sinds 2004 uitgebreid met DUTCH BIZ (vergaderlocaties), DUTCH BAR (Events) en enkele jaren geleden met DUTCH BOAT (sloepentochten). DUTCH is gevestigd in het lommerijke Amersfoort-Zuid op het kleine landgoed ‘De Grasheuvel’. Op onze locatie zijn er diverse binnen en buiten ruimtes beschikbaar voor bijeenkomsten en evenementen. Ook hier is elke klant een VIP en kan elke reservering naar persoonlijke wens worden ingevuld.

De organisatie is in de bekwame handen van Cees van Dormael en Judith Den Hartog, de oprichters van DUTCH. Inmiddels zijn meerdere dochters van hen actief in het familiebedrijf: Mariëlle van Dormael (Manager Ballooning, Piloot & Cateraar), Joëlle van Dormael (Controller & HR Manager Dutch Holding) en Joan van Dormael (Operationeel Manager Planning & Personeel van Dutch Biz & Dutch Bar).

familiebedrijf

bootvaren

meetings

borrels

bruiloft

ballonvaren

Ballonvaren Pettelaarschans Den Bosch. Hoe wordt hier het gras gemaaid??? — voelt zich cool bij Pettelaarpark facebook.com/20220819649402…

De nieuwe website dutchballooning.nl is in ontwikkeling. Mocht u meer informatie willen ontvangen, kijk dan alvast op onze nieuwe website dutchbiz.nl of bel met 0334779779. Venster sluiten