Verantwoord ondernemen

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Dat doen wij in onze bedrijfsvoering door het gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen en biologisch voedsel. Onze producten zijn grotendeels afkomstig van lokale leveranciers.

Daarnaast reserveren wij een vast percentage van onze winst voor het ondersteunen van goede doelen. Wij willen een structurele bijdrage leveren aan het verbeteren van het leven van anderen.

Zo zijn wij in aanraking gekomen met Stichting ‘Kinderen van de Voedselbank’. Deze stichting is opgezet door een aantal vrijwilligers die zich inzetten voor de strijd tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in NL. Er zijn vele gezinnen in NL die onder de armoedegrens leven. Meer dan u wellicht denkt. De stichting helpt deze gezinnen door ervoor te zorgen dat ze wel ‘gewoon’ hun verjaardag kunnen vieren of een keer dagje erop uit kunnen. Wij dragen dit initiatief een warm hart toe en ondersteunen deze stichting d.m.v. een maandelijkse donatie en faciliteren op andere mogelijke manieren. Meer weten? Kijk op www.kinderenvandevoedselbank.nl.

Wij houden ervan om onze horizon te verbreden en staan open voor nieuwe (lokale) initiatieven die bijdragen aan een duurzame maatschappij.

Dutch Biz Amersfoort verantwoord ondernemen

bootvaren

meetings

borrels

bruiloft

ballonvaren

Ballonvaren Pettelaarschans Den Bosch. Hoe wordt hier het gras gemaaid??? — voelt zich cool bij Pettelaarpark facebook.com/20220819649402…