Onze Filosofie

‘We appreciate life and the people around us

Met elkaar genieten van de goede dingen van het leven. Dat is de filosofie van ons familiebedrijf. Dat merkt u in onze gastvrijheid, betrokkenheid, onze heerlijke locaties en de culinaire hoogstandjes (met een ‘Boer’gondischkarakter) die met zorg voor u worden bereid.

In onze roots (Ballooning) zit de liefde voor avontuur en vrijheid. En dat is merkbaar in onze dienstverlening! De mogelijkheden voor zakendoen, plezier en nieuwe ervaringen zijn bij ons eindeloos. Wij doen al het mogelijke om u een nog leukere borrel, bijzondere vergadering, een onvergetelijke bruiloft of een succesvolle training te bieden.

Wij houden ook van een warm thuiskomen en ontvangen u heel graag in de landelijke gezellige sfeer die zo kenmerkend is voor Dutch!

Welkom bij Dutch Biz Amersfoort

bootvaren

meetings

borrels

bruiloft

ballonvaren

Ballonvaren Pettelaarschans Den Bosch. Hoe wordt hier het gras gemaaid??? — voelt zich cool bij Pettelaarpark facebook.com/20220819649402…

De nieuwe website dutchballooning.nl is in ontwikkeling. Mocht u meer informatie willen ontvangen, kijk dan alvast op onze nieuwe website dutchbiz.nl of bel met 0334779779. Venster sluiten