Borrels & Diners

Uw vergadering of bijeenkomst informeel afsluiten met een borrel of diner?
Of heeft uw afdeling of organisatie iets te vieren?

Voor elke gelegenheid verwelkomen wij u graag in onze sfeervolle Dutch Bar in Amersfoort!

Met een lekker glaasje en heerlijke hapjes kunt u nog even napraten over de geslaagde bijeenkomst. U kunt ook kiezen voor een culinair diner of een uitgebreid (internationaal) buffet.

Op zonnige dagen staan de terrasdeuren open en loopt u van de uitgestrekte tuin zo het bos in. Wilt u daarna genieten van een kopje koffie op ons terras? Misschien stijgt er wel een luchtballon op!

Onze catering varieert van ‘Boer’gondische eenvoud tot uitgebreide culinaire hoogstandjes. En wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen.

Wilt u uw borrel of diner extra bijzonder maken? Maak dan een ballonvaart en ga mee op avontuur! Of vaart u liever door de Amsterdamse grachten? Uw borrel in één van de DUTCH sloepen wordt zo wel heel gezellig!

Eigenlijk is alles mogelijk. Elk evenement is maatwerk en in combinatie met een ballon- of bootvaart of andere activiteit te boeken.

bootvaren

meetings

borrels

bruiloft

ballonvaren

Ballonvaren Pettelaarschans Den Bosch. Hoe wordt hier het gras gemaaid??? — voelt zich cool bij Pettelaarpark facebook.com/20220819649402…

De nieuwe website dutchballooning.nl is in ontwikkeling. Mocht u meer informatie willen ontvangen, kijk dan alvast op onze nieuwe website dutchbiz.nl of bel met 0334779779. Venster sluiten